Megrendelőink, partnereink

ConferenceA sikeres költözés csapatmunka. Szoros együttműködésben dolgozunk külföldi partnercégeinkkel nemzetközi tagságainkon keresztül. Nem vagyunk kötve egyetlen irodához sem: szabadon választunk az ár és a minőség alapján. Ezt a függetlenséget alábbi tagságaink biztosítják számunkra, mely szervezetekhez történő csatlakozás szigorú feltételei biztosítják a kiemelkedő minőségű szolgáltatást.

one-group

one-group költöztető és áttelepítési cégek európai szövetsége, mely olyan igények kielégítése végett jött létre, hogy a nemzetközi ügyfelek valamennyi szolgáltatást minden tagországban egyetlen cégnél tudják megkapni.

one-group garantálja a folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást egész Európában. Személyre szabott szolgáltatást és zökkenőmentes megoldást kínál mind a költöztetés mind pedig a relokáció területén. Jellemző a csoporton belüli gyors kommunikáció valamint az ügyfélcentrikus központi koordináció a one-manager segítségével.

FIDI

Az 1950-ben alapított FIDI, a világ legnagyobb független és magas színvonalú nemzetközi költöztető cégekből álló szövetsége. Megalakulása óta a világ vezető szövetségévé vált. Küldetésének tekinti, a hogy kifejlessze és a tagvállalatok között terjessze a költöztető ipar jól bevált gyakorlatait és technikáit. A FIDI célja, hogy tagjait a legmagasabb színvonalú cégekként azonosítsák a nemzetközi áttelepülési piacon.

A FAIM (FIDI Accredited International Mover) az első tanúsítvány nemzetközi költöztető vállalatok számára. A FIDI szövetség által, 1997-re kifejlesztett tanúsítvány a jelenlegi legszigorúbb, és számos területre kiterjedő minőségbiztosítási program a nemzetközi költöztető ipar számára.

International Association of Movers

iamovers logomely a világ legnagyobb, költöztető cégeket tömörítő szervezete, több mint 1800 tagvállalattal a világ több mint 160 országából.

Magyar Költöztetők Szövetsége (MAKÖSZ), az Európai Költöztető Szövetség (FEDEMAC) tagja

MAKOESZ logoAz Európai Költöztető Szövetségeken keresztül 22 európai országban több mint 4000 partnercéggel működünk együtt. Az együttműködés egyik területe az iparág szakmai színvonalának harmonizálása, emelése, a képzés egységesítése, és a konkrét szakmai együttműködés.

Nem elhanyagolható az uniós szinten történő lobbizás, a nemzeti tevékenységeknek európai szintű egységesítése vám, adó, közlekedési, és szállítási területen.

Együttműködő partnereink is hozzásegítenek a teljeskörű kiszolgálásodhoz.

Partnereinkkel az alábbi cégek költöztetésében működtünk közre a teljesség igénye nélkül:

  • Nokia
  • Morgan and Stanley
  • Elcoteq
  • Continental
  • Európai Unió intézményei
  • EON
  • Cemex
  • Sony
  • Tesco

European Relocation Association

EURA logoAz EURA tagjai európai és tengerentúli áttelepülési tevékenységgel foglalkozó cégek. Az 1998-ban alakult szervezet mintegy 250 céget tömörít 46 országban. Segítséget nyújtanak bevándorlási, lakáskeresési, iskolakeresési kérdésekben és a megkönnyítik a kulturális beilleszkedést egy idegen országban. EURA 10TH ANNIVERSARY

Euromove partners